Τρόποι Αποστολής | Shipping Options

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Στην Ελλάδα

Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους:

Με αποστολή στον χώρο σας ή με παραλαβή από το φυσικό κατάστημά μας στην Αίγινα μετά απο συννενόηση με τον πελάτη. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται στο e-shop αποστέλονται σε 1-10 εργάσιμες ημέρες.

Στην πρώτη περίπτωση οι αποστολές των κοσμημάτων μας πραγματοποιούνται με την εταιρεία ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ. Όλες οι παραγγελίες άνω των 49€ αποστέλλονται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα ενώ  υπάρχει χρέωση 1€ στην περίπτωση αντικαταβολής. Για αγορές κάτω των 49€, τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στο ποσό των 6€. Σε περίπτωση που επιθυμείτε η αποστολή σας να γίνει με διαφορετική εταιρία από την συνεργαζόμενη τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Στο εξωτερικό

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί μέσω της εταιρίας DHL με αριθμό ιχνηλάτησης (tracking number). Η χρέωση των εξόδων αποστολής, διαμορφώνεται ανάλογα με την χώρα αποστολής.Μπορείτε να δείτε στον παρακάτω πίνακα.

 *Oι παραγγελίες που πραγματοποιούνται από χώρες εκτός Ε.Ε είναι πιθανό να υποστούν τελωνειακούς δασμούς ή άλλα έξοδα εισαγωγής, τα οποία οφείλει να επωμιστεί ο πελάτης. Το Niello_Showroom δεν μπορεί να γνωρίζει με ακρίβεια αν θα υπάρχει χρέωση κατά την εισαγωγή τους στην εκάστοτε χώρα και ποιό θα είναι το ακριβές ποσό, καθώς η πολιτική των τελειωνακών δασμών διαφέρει από χώρα σε χώρα. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας και να επικοινωνήσετε με το τελωνείο της χώρας σας.

Χώρες Κόστος Αποστολής Ημέρες Παράδοσης
Ελλάδα 6€
ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
1€ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
1-10 ΗΜΕΡΕΣ

Κύπρος

Κύπρος

DHL 14,50€

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ 9€

1-4 ΗΜΕΡΕΣ

4-10 ΗΜΕΡΕΣ

Ευρώπη 14,50€ 1-10 ΗΜΕΡΕΣ
Ηνωμένο Βασίλειο 30€ 1-10 ΗΜΕΡΕΣ
Χώρες εκτός Ε.Ε. 30€ 1-15 ΗΜΕΡΕΣ
Βόρεια Αμερική-Καναδάς 28€ 1-15 ΗΜΕΡΕΣ
Κεντρική & Νότια Αμερική - Αυστραλία 36€ 1-15 ΗΜΕΡΕΣ
Ασία 30 έως 36€ 1-15 ΗΜΕΡΕΣ
Αφρική 36€ 1-15 ΗΜΕΡΕΣ

 

*Τα έξοδα αποστολής στο Εξωτερικό είναι ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 150€

 

SHIPPING OPTIONS

Greece

There are 2 possible ways to receive your order.

Your order can be delivered to your preferred destination , or you can pick up your order in-store in our store in Aegina island. All orders are shipped between 1 and 10 working days.

Delivery at preferred destination is held by courier services GENIKI TAXYDROMIKI. We offer free delivery for orders above 49€  within Greece. Kindly note that when preferred payment method is Cash on delivery an additional cost of 1€ will be applied to your total amount of payment.For the orders under 49€ the shipping cost is 6€.

Worldwide Shipping

Your order will be sent via DHL and you will be provided with the tracking number once shipped.

COUNTRY SHIPPING COSTS DELIVERY TIME
GREECE 6€
FREE SHIPPING FOR ORDERS OVER 49€
1€ PAY ON DELIVERY
1-10 DAYS
CYPRUS 9€ 4-10 DAYS
CYPRUS  DHL 14,50€ 1-4 DAYS
EUROPE 14,50€ 1-10 DAYS
UK 30€ 1-10 DAYS
COUNTRIES OUT OF E.U. 30€ 1-15 DAYS
NORTH AMERICA
CANADA

28€

1-15 DAYS
CENTRAL & SOUTH AMERICA
AUSTRALIA
36€ 1-15 DAYS
ASIA 30€ 1-15 DAYS
AFRICA 36€ 1-15 DAYS

 

*FREE WORLDWIDE SHIPPING ON ORDERS OVER 150€

*Please note that any orders delivered outside the European Union may also be subject to extra custom fees, as per the country’s regulations.

Niello_Showroom is not responsible for the fee in your country, and we invite you to check with your local custom authority before completing the order.